dimarts, 1 de maig del 2012

Des de l’ANC


L’Assemblea Nacional de Catalunya ha decidit donar suport als moviments de desobediència civil i d’insubmissió fiscal que han aparegut darrerament del cor de la població catalana, així com recolzarà tots els moviments populars independentistes que esdevinguin en el futur.

Així doncs, recolzarem també la manifestació del proper dia 5 de Maig a les 6 de la tarda a la Plaça Sant Jaume i on tots junts demanarem la independència de la Terra.

Des d’aquí us recordem que ja podeu pagar la renda a l’Agència Tributària Catalana i que al web de Diem Prou hi trobareu com fer-ho, també tenim penjats al web els documents necessaris per a presentar a l’administració si el que voleu és que el vostre IRPF el recaptin per  Catalunya tant si treballes a compte d’atri privat com si ets funcionari públic.

Des de Desobediència civil demanen que aneu donant suport a totes les accions que vagin preparant gent animada com els de #novullpagar.

Per altra banda, l’ANC es posiciona contraria a la monarquia espanyola i també a la república espanyola ja que el que vol és ser membres d’un país independent, això dóna resposta a la gent que ha demanat que des de l’Assemblea ens posicionéssim després de tot el debat obert amb el succeït amb el rei espanyol.

Els que treballem des de l’actual Secretariat de l’ANC vetllarem per a què aquest sigui un moviment del poble, apolític i totalment transversal on hi tingui cabuda tot pensament i sentiment sempre i quant, per suposat, sigui independentista.

Volem assolir la independència de Catalunya tant ràpid com sigui possible i estarem alerta a tot el que vagi succeint i tirarem endavant el full de ruta aprovat el passat Març i que vol acabar amb la transició nacional i assolir l’Estat propi com a molt tardar l’any 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada