dilluns, 19 d’octubre del 2009


Sóc bruixa, i no hi ha res com ser bruixa !! Sóc una bruixa moderna i ja no em cal escombra per a volar, ara amb el cotxe, amb els transports publics, amb les xarxes d'informació,... volo més ràdid que les meves àvies i besàvies.
No tinc berrugues, suposo que no dec de ser de mena, però si algun dia he tingut algun ensurt amb l'aparició d'una petita cosa a la pell, he anat al dermatòleg i s'ha acabat el problema! Les bruixes d'avui en dia anem sempre arregladetes, no ens fa falta lluir imperfeccions a la pell per saber de la nostra condició.
A vegades em vesteixo amb vestits llargs i negres, però sol ser per anar a festes nocturnes. Així què, durant el dia a dia, passaria per qualsevol mortal uniformat de texans, amb una camiseta, botes i jaqueta.
Ni menjo ratolins, ni serps, ni granotes i de nens, ara per ara, tampoc me n'he cruspit mai cap....encara que alguns nens grans, ja me'ls cruspiria, ja!
La meva alimentació és típica d'una bruixa enfeinada, és a dir, cosetes ràpides i que portin poca feina.
Faig ioga perquè les bruixes d'avui en dia, amb totes les coses que succeeixen i amb el poc que ens tenen en compte, també ens estressem i ens calen moments de meditació i tranquilitat per a veure les coses que ens passen d'una manera més objectiva. Objectiva des del punt de mira d'una bruixa, és clar.
Els aquelarres ja no són el que eren i quan en fem algun hem de demanar permís a les autoritats, no podem encendre foc no fos cas que una guspira incendies el bosc, i hem d'avisar-ho tant a protecció civil com als bombers. També ha de venir un agent de l'ordre públic per posar multes a qui no aparca bé la seva escombra (les de les escombres són l'ala conservadora del grup) o el seu cotxe i, a més a més , fem propaganda per la tele i per diversos medis per a poder pagar les nostres infraestructures, ja què els governants, homes en la seva majoria, ens han deixat sense subvencions. Ara cada vegada que fem un aquelarre sembla festa major! s'omple de gent que no té res a veure amb nosaltres, que venen a tafanejar i a comprar coses per a cruspir. Ho compren a la gent que fa mercats medievals i que sempre aparèixen a exposar tot allò que ells creuen d'una altra època: que no es menja xocolata ara?? i embotits??, com si ser bruixa fos per pendre-s'ho a broma !! Nosaltres ens ho prenem molt seriosament...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada