dimarts, 11 de gener del 2011

El club

Vull fumar, demano poder fumar, no em vull sentir una descastada. No vull que els altres s'hagin de fumar també les meves cigarretes però com estava tot, no estava ja bé?? Jo sempre he anat a les zones de fumadors que si estan ben ventilades, ni s'ensuma el fum. Als restaurants que no es podia fumar, a l'hora del cafè sortia al carrer i me'l fumava. On treballo no es pot fumar i no fumo. Però  renoi, quan surto un vespre a fer un cafè o una cola doncs em ve de gust aquesta cigarreta entre paraules, acudits i rialles.
No crec que la solució sigui crear clubs de fumadors: noves castes, aquells que poden pagar una quota hi aniran com a l'època victoriana, als fumaders...potser tampoc deixin entrar a les dones,...o en podem fer de dones també....i mixtes??
Si de veritat tant els importa la nostra salut (cosa que dubto ja què a més gent morta, menys pensions a pagar), que venguin la fulla del tabac sol, sense totes les merdes que hi afegeixen (això per si volen seguir cobrant impostos dels fumadors antisocials)i sinó que el deixin de vendre però clar....llavors ells no cobrarien i s'engreixarien els de l'estraperlo, segurament uns quants, però molts menys del que ells guanyes legalment fent-nos il.legals a certs ciutadans.

1 comentari: